Wat zit er in de OTL?

Welkom bij de Objecttypebibliotheek (OTL) van Rijkswaterstaat, waar onze infrastructuur en omgeving samenkomen in een gestructureerde en toegankelijke vorm. De OTL is een praktische en informatieve bron die essentieel is voor iedereen die betrokken is bij het beheer en de ontwikkeling van onze fysieke wereld.

Ontdek de OTL van Rijkswaterstaat

Binnen de OTL vind je een helder overzicht van de diverse aspecten van infrastructuurbeheer. De bibliotheek volgt de NEN 2660-norm, wat zorgt voor duidelijkheid en consistentie in onze data en processen. Hierdoor is de OTL niet alleen een betrouwbaar naslagwerk, maar ook een gids voor de beste praktijken in ons vakgebied.

Of je nu bezig bent met het plannen van een nieuw project of het onderhouden van bestaande structuren, de OTL biedt de informatie die je nodig hebt in een duidelijke en gestructureerde vorm. Ontdek de uitgebreide informatie over onze assets, begrijp de complexiteit van decomposities, en raadpleeg de richtlijnen voor datakwaliteit die bijdragen aan de integriteit van onze werkzaamheden.

Verken de OTL en maak gebruik van de inzichten en kennis die deze biedt, om zo bij te dragen aan de duurzame en effectieve ontwikkeling van onze infrastructuur.

Klik op de volgende link om naar de OTL Viewer te gaan:
OTL Viewer

Klik op de volgende link om de OTL in Linked Data bestandsformaat te bekijken op Github:
RWS OTL op Github